Dit najaar organiseren De Ringoven en de Groenling wederom een gezellige Kerstmarkt in Panningen.
U bent van harte welkom op vrijdag 13 december van 14.00 tot 17.00 uur.

De Ringoven en de hal van de Groenling worden sfeervol omgetoverd voor het unieke kerstgevoel tijdens de diverse activiteiten van die dag. Er staan verschillende kerstkraampjes met (zelfgemaakte) artikelen zoals kerststukjes en decoratie, leuke snuisterijen en uiteraard lekkere hapjes en drankjes. Verder kunt u zich laten inspireren door diverse workshops, theater en veel muziek én er is een tombola met leuke prijzen. Aangezien de meeste activiteiten binnen worden georganiseerd, wordt het ook genieten in geval van slecht weer. Kortom: een gezellige dag voor jong en oud.

Wanneer:      Vrijdag 13 december van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie:         Ringovenstraat 12, 5981 AL Panningen
Toegang:       Gratis!

 

 

De Ringoven

De Ringoven in Panningen is een ontmoetingsplaats die horeca, ontspanning, werk, zorg en leren verbindt en maatschappelijke- en buurtfuncties laat samenkomen. In de Ringoven bevindt zich een eigentijds restaurant, een aantal escape rooms, het handwerkcafé en creatief atelier Oet de verf. Je kunt er vergaderen, presentaties en lezingen houden of leuke activiteiten en workshops volgen. De Ringoven biedt mensen met een ondersteuningsvraag of achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Met altijd als uitgangspunt…wat kan iemand wel!

Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie, een lunch of diner, een gezellige high tea of kies voor een van de vele activiteiten. Laat je inspireren door het atelier, de prachtige ringen en de diverse fabrieksruimtes. Het karakteristieke monument met de torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp-afstand van het centrum. Je bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag 10.00 - 16.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag 11.00 - 18.00 uur
Zondag 11.00 - 18.00 uur

 

 

 

 

 

 

In overleg is de Ringoven ook buiten de openingstijden geopend.

 

Facebook