If you can dream it, you can do it... Onze locatie is een project van Rendiz. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Kijk dan op www.rendiz.nl en vind bij Rendiz jouw geluk!

 

Nieuws

De Ringoven

De Ringoven in Panningen is een ontmoetingsplaats die horeca, ontspanning, werk, zorg en leren verbindt en maatschappelijke- en buurtfuncties laat samenkomen. In de Ringoven bevindt zich een eigentijds restaurant, een aantal escape rooms, het handwerkcafé en creatief atelier Oet de verf. Je kunt er vergaderen, presentaties en lezingen houden of leuke activiteiten en workshops volgen. De Ringoven biedt mensen met een ondersteuningsvraag of achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Om zo een volwaardige bijdrage aan de maatschappij te leveren. Met altijd als uitgangspunt…wat kan iemand wel!

Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie, een lunch of diner, een gezellige high tea of kies voor een van de vele activiteiten. Laat je inspireren door het atelier, de prachtige ringen en de diverse fabrieksruimtes. Het karakteristieke monument met de torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp-afstand van het centrum. Je bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 12.00 - 18.00 uur
Zondag 12.00 - 18.00 uur

 

 

 

 

 

 

In overleg is de Ringoven ook buiten de openingstijden geopend.

 

Facebook

di 10 december 2019 7:51

As vrijdag onze kerstmarkt i.s.m de Groenling, Daelzicht, Oet de Verf, Vincent de Paul en bakkerij op de Beek. Van 14 tot 17 uur locatie Ringoven en Groenling. Tot vrijdag!

 
ma 9 december 2019 7:08

Herinnering: vandaag zijn wij vanaf 12.00 uur gesloten!

 
di 3 december 2019 20:35

Maandag 9 december zijn wij vanaf 12.00 uur gesloten i.v.m. werkzaamheden aan de elektriciteit. Vanaf dinsdag zijn wij weer normaal geopend.

 
ma 2 december 2019 10:03

FEESTWEEK | De Ringoven bestaat 5 jaar en dat mag gevierd worden 🎊 Voor deze feestelijke week hebben we speciale acties: - Koffie met speculoos of kaneel siroop en slagroom - Erwtensoep - Luxe broodje hamburger of kipburger - Bij iedere warme drank een plakje cake Kom snel langs om te genieten van deze heerlijke lekkernijen 🍰

 
vr 29 november 2019 16:15

Wow wat een reacties op onze like deel en win actie! De winnaar van de 3-gangen lunch voor 2 personen is Linda Lommen. Neem jij contact met ons op om de lunch de komende week in te plannen? Vanwege de vele reacties hebben wij nog een winnaar uitgeroepen: Anja Reijnders jij mag de komende week een keer komen genieten van een warme drank naar keuze met wat lekkers erbij. Natuurlijk mag je iemand meenemen.