Handletteren is helemaal hip. Het is erg populair en je ziet het dan ook overal. Wil jij ook mooie letters leren maken? Dat kan bij verschillende workshops van m-sjtiehl bij De Ringoven

Een mooi handschrift is absoluut geen vereiste, dus iedereen, jong en oud, kan na deze workshop aan de slag om zo eigen, unieke creaties te maken.

Bij de eerste workshop leer je de basis van het handletteren. We gaan lekker aan de slag met verschillende lettertypes tekenen en het indelen van je quote op papier. Na een klein uurtje oefenen gaan we een quote schrijven op een mini-poster en vervolgens aanvullen met banners en illustraties. Als finishing touch kan de tekening afgewerkt worden met een glittertje of kleuraccent.

Voor wie zich nog meer wil onderscheiden in het handletteren is de workshop Brushletteren erg geschikt. Met ecolinestiften en ecoline-inkt kunnen de mooiste resultaten verkregen worden! Erg kleurrijke creaties met spetterachtergronden waarop met de verfstiften prachtige letters kunnen worden getekend. Gecombineerd met handletteren-De Basis heb je alle technieken in huis om de mooiste tekeningen, kaarten of posters te creëren!

Met de workshop Chalkboard letteren gaan we handletteren met krijt! Tijdens deze workshop gaan we aan de slag door verschillende krijttechnieken te oefenen, bijvoorbeeld banners, schaduweffecten, illustraties en indeling. Het krijtbord krijg je na afloop mee naar huis.

Donderdag 1 juni van 19:00 tot 21:30 uur Chalkboard letteren
Donderdag 15 juni van 19.00 tot 21.30 uur Chalkboard letteren
Donderdag 8 juni van 19.00 tot 21.30 uur Brushletteren
 

     

De kosten voor de workshop Handletteren-De Basis zijn € 40,- en de workshop Brushletteren en Chalkboard letteren kosten € 45,-. Dit is inclusief materialen en koffie of thee met iets lekkers, aangevuld met een drankje en hapjes, verzorgd door De Ringoven.

Uitsluitend op reservering via info@m-sjtiehl.nl.

 

 

Nieuws